Doi morți și cinci persoane în stare critică în urma unui accident în Belgia. Șoferul reținut de poliție după un test pozitiv pentru stupefiante

  de - | 10 April 2022, 10:24 PM | Internaţional

  0

  Două persoane au murit şi cinci se află în stare critică în urma unui accident de autocar produs duminică pe o autostradă din nordul Belgiei, relatează AFP și Agerpres.

  Autocarul era înmatriculat în Franţa, iar pasagerii erau în majoritate francezi şi câţiva spanioli, au informat poliţia federală şi autorităţile locale.

  Alţi 22 de pasageri au suferit răni uşoare. Şoferul a fost reţinut în urma unui test pozitiv la stupefiante, a comunicat parchetul din Anvers, potrivit agenţiei Belga.

  Bărbatul are 35 de ani şi cetăţenie franceză. Accidentul, ale cărui circumstanţe exacte nu sunt cunoscute deocamdată, a avut loc în provincia Anvers, la nivelul localităţii Schoten. Autocarul de culoare roşie al companiei BlaBlaCar este răsturnat pe o parte şi are parbrizul spart, potrivit fotografiilor de la faţa locului. Se pare că a deviat de la traiectorie şi a lovit parapeţii de beton de pe marginea autostrăzii.

  Porţiunea de autostradă unde s-a petrecut accidentul, în direcţia oraşului Breda, în Ţările de Jos, a fost închisă temporar circulaţiei.

  sursa: știripesurse.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.