Update Doi îndrăgostiți din Arad care furau împreună au fost prinși după ce s-a desfășurat o adevărată anchetă pe Facebook

  de Andreea Daniela B. | 25 octombrie 2020, 11:09 AM | Știri Arad

  2

  (foto: Info Trafic Arad - Oficial)

  Povestea a început în noaptea zilei de 24.10.2020, ora 03.00. Doi hoți, un bărbat și o femeie, au intrat în curtea de la blocurile ARED. Aceștia au fost foarte liniștiți și au mers direct acolo unde erau toate bicicletele locatarilor, au analizat, au luat ce le-a plăcut și tot în același ritm calm au plecat.

  Ciudat faptul că ei nu s-au gândit că zona există camere de supraveghere, dar proprietara care a rămas fără bicicletă a știu și nu s-a sfiit să facă imaginile virale. Odată puse pe internet ea a oferit și o recompensă de 2.000 de lei: „Azi noapte la ora trei a fost furată bicicleta băiatului meu de la ARED din Micălaca! Dacă cunoașteți hoții din imagine vă rog să anuntați organele de poliție! Ofer recompensă 2000 lei”.

  Din păcate pentru hoți, la doar câteva minute de la publicarea imaginilor pe o pagină de Facebook, aceștia au fost identificați de un arădean care și-a dat seama că bărbatul lucrează la Glovo. Profilul său a fost adăugat în comentarii și așa au fost găsiți rapid și de oamenii legii care deja aveau foarte multe informații despre cei doi făptași.

  „Glovo heats again! Pe ăsta l-am văzut cu geantă glovo în spate, la un moment dat făcea poze mașinilor care parcau neregulamentar la McDonald și posta. Avantaj să lucrezi așa la livrări, ziua filezi terenul și noaptea mergi la sigur”, a fost unul dintre comentariile celor care au contribuit la identificarea hoților.

  Ulterior, proprietara păgubașă a scris încă o postare prin care mulțumește tuturor celor care au venit cu informații care au ajutat la prinderea celor doi: „Mulțumesc tuturor celor care ați distribuit anunțul meu, celor care mi-ați dat detalii și poze cu persoanele în cauză! Am recuperat bicicleta (de fapt intru în posesia ei astăzi). Mulțumesc Poliției din Arad pentru cum au procedat și cât de repede au acționat!”.

  UPDATE

  Polițiștii Secției 2 Micălaca cerectează o tânără de 21 de ani și un bărbat de 27 de ani, amândoi din Arad care, în noaptea de 23/24 octombrie a.c., ar fi sustras o bicicletă în valoare de aproximativ 3.300 de lei din scara unui bloc de pe strada Romul Ladea. Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vărămate, bărbatul fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.