sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doi hoți, prinși de polițiștii arădeni. Unul a furat chiar o cutie a milei!

  de Special Arad | 12 ianuarie 2022, 12:31 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat ieri, 11 ianuarie, un arădean de 25 de ani, care la data de 11 noiembrie 2021, ar fi sustras telefonul mobil din mâna unui bărbat de 28 de ani, în timp ce se afla în spatele unui magazin situat în zona Boul Roșu, din municipiul Arad, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1000 de lei.

  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

  La data de 11 ianuarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un arădean de 29 de ani, care, în timp ce se afla într-un centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, ar fi sustras o cutie a milei conținând suma de 150 de lei, aceasta fiind situată în interiorul unui magazin, ulterior deplasându-se la un alt magazin din incinta centrului comercial de unde ar fi sustras o geacă bărbătească, cauzând un prejudiciu de 500 de lei.

  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit societăților comerciale.

  În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.