luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doi gorjeni au venit să vadă cât de bine se trăiește la Arad și au intrat, neinvitați, în mai multe locuințe. S-au întors la Gorj cu o pradă uriașă

  de Special Arad | 27 februarie 2020, 12:28 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Doi indivizi din Gorj au vrut să vadă cât de bine trăiesc arădenii și au decis să intre prin efracție în mai multe apartamente din municipiu. Pesemne că cei doi au constatat că arădenii trăiesc mult prea bine, așa că au decis să își însușească și ei câteva din bunurile lor. Și n-au fost chiar puține, fiindcă valoarea bunurilor furate este una uriașă pentru niște spărgători de locuințe.

  Astfel, polițiștii Secției 1 Vlaicu au identificat 2 bărbați din județul Gorj, de 24 și 41 de ani, bănuiți de mai multe furturi din apartamente de pe raza municipiului.

  În baza probatoriului administrat s-a stabilit că cei doi, în noaptea de 27/28 decembrie 2019, prin forțarea ferestrelor a șase apartamente din zona C.A. Vlaicu, situate la parterul blocurilor, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras bijuterii și electronice în valoare de aproximativ 20.000 de lei. Bărbații s-ar fi cazat pe raza municipiului în acest scop.

  Cei doi bărbați sunt cercetați de polițiștii arădeni pentru furt calificat și tentativă de furt calificat, fiind continuată documentarea activității lor infracționale. Aceștia se află în arest preventiv în Craiova, respectiv Târgu Jiu pentru săvârșirea altor infracțiuni de furt, pe raza județelor Timiș, Cluj, Bihor și Dolj.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.