Doi frați, în vârstă de 17 și 21 de ani, găsiți morți într-o apă adâncă de patru metri

  de Special Arad | 21 May 2022, 5:56 PM | Naţional

  0

  (foto: ISU Vâlcea)

  Doi tineri, de 17 şi 21 de ani, au fost căutaţi, sâmbătă după-amiază, în apele unei bălţi excavate, cu adâncimea de patru metri, în localitatea Ioneşti, judeţul Vâlcea. Acolo au fost solicitaţi şi scafandrii de la ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea fiind plecaţi în misiune în Argeş. Cei doi au fost găsiţi, dar nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

  Din păcate, după efectuarea manevrelor de resuscitare, la ora 15.59, a fost declarat decesul lui S. A., 17 ani”, a transmis ISU Vâlcea.

  De asemenea, sursa citată a precizat că, la ora 16.15, a fost declarat şi decesul tânărului de 21 de ani.

  Cei doi erau fraţi şi se aflau în zonă la scăldat”, au mai prcizat pompierii.

  Mai multe echipaje ISU Vâlcea au fost solicitate, în jurul orei 14.00, în localitatea Ioneşti, pentru salvarea a doi tineri, de 17 si 21 ani, căzuţi în apă, într-o baltă situată în apropierea râului Olt şi a lacului de acumulare.

  Acolo s-au deplasat patru autospeciale de intervenţie (1 ASAS cu o barcă pneumatică, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD, o autospecială Duster cu o barcă).

  Forţele de intervenţie au ajuns la locul intervenţiei şi au constatat că cei doi băieţi au căzut într-o baltă excavată, cu o suprafaţă de cca 1000 mp şi o adâncime de cca 4 m, care nu are circuit deschis cu râul Olt„, a transmis ISU Vâlcea, conform sursei citate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.