Doi directori, reconfirmați pe posturi la Spitalul Județean Arad

  de Andrei Fuliaș | 14 iulie 2018, 10:40 AM | Sănătate | Topic special

  0

  Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a organizat recent concursuri pentru ocuparea posturilor de Director Medical respectiv Director de Îngrijiri.

  În urma susținerii concursurilor, Otilia Popa, asistent medical principal, va ocupa postul de Director de Îngrijiri, în vreme ce Dr. Mircea Onel, medic specialist hematologie, pe cel de Director Medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

  Atât Otilia Popa, cât și Mircea Onel, au ocupat deja cele două posturi, dar din postura de interimari.

  După susținerea concursurilor, Mircea Onel a obținut nota 9,66, în vreme ce Otilia Popa a obținut nota 9,59.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.