Doi cetăţeni bulgari depistați la volanul unor autoturisme cu permise de conducere false

  de Special Arad | 26 iulie 2021, 10:11 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac I și Nădlac II au depistat doi cetăţeni bulgari care conduceau autoturisme folosind permise de conducere false.

  * În data de 24.07.2021, în jurul orei 10.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar în vârstă de 30 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Danemarca.

  La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria.

  Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

   

  * În data de 25.07.2021, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria.

  La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria.

  Și în acest caz, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

   

  Lucrătorii noştri au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că ambii bărbați nu deţin permise de conducere şi au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.