Doi camerunezi intenţionau să iasă ilegal din România la Frontiera Nădlac II

  de Special Arad | 15 ianuarie 2019, 11:45 AM | Nădlac | Urmăriți

  0

  Imagine cu scop ilustrativ

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, au depistat două persoane, cetăţeni camerunezi, care au încercat să iasă ilegal din ţară.

  În data de 13.01.2019, în jurul ori 04:30, la P.T.F Nădlac II – Csanadpalota s-au prezentat, la ieşirea din ţară, două persoane de sex masculin, pasageri într-un autocar, înmatriculat în România.

  La control, bărbaţii în cauză au înmânat poliţiştilor de frontieră documente de identitate franceze, constatându-se astfel că între aceştia şi documentele de călătorie prezentate la control sunt diferenţe de fizionomie, motiv pentru care persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituției pentru verificări.

  În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbaţii se numesc K.E. ,în vârstă de 31 de ani, şi N.N., în vârstă de 32 de ani, ambii fiind cetăţeni Camerun.

  În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor doi, efectuând totodată cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.