Doi bărbați, urmăriți internațional, prinși la vama Nădlac I și II

  de Special Arad | 27 februarie 2019, 11:53 AM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţile austriece şi germane pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

   

  * În data de 26.02.2019, în jurul orei 20.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român B.A., în vârstă de 38 de ani, domiciliat în judeţul Timiş.

  La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile germane, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

   

  * Astăzi dimineaţă, în jurul orei 07.20 în Punctul de Trecere a frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român P.G., în vârstă de 28 de ani, având domiciliul în judeţul Arad.

  Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile austriece, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

   

  Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.