Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare în plin centrul Aradului. Motivul este… Valentina

  de Andrei Fuliaș | 15 februarie 2017, 5:27 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Un scandal monstru a avut loc miercuri, în jurul orei 13:30, în plin centrul Aradului.

  Mai exact, doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare pe Bulevardul Revoluției, în fața covrigăriei Gigi, aflată în zona Podgoria.

  Martorii spun că un bărbat l-a atacat din senin pe un altul, lovindu-l cu pumnii și cu picioarele. Printre lovituri, cei doi și-ar fi aruncat și o sumedenie de înjurături, care mai de care mai „colorate”. Nu au lipsit, spun martorii, nici reproșurile și, ca urmare a acestora, ar reieși faptul că victima ar fi avut o idilă cu o … „Valentină” (că tot a fost ieri Ziua Îndrăgostiților). Și nu orice „Valentină”, ci chiar iubita agresorului.

  La fața locului și-au făcut apariția și polițiștii, fiind alertați de către o persoană care a văzut scandalul.

  Revenim cu mai multe amănunte… în măsura în care le primim că, știți cum e, în scandalurile amoroase se cam lasă greu cu informațiile.
  Foto: arhivă

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.