Doi bărbați au fost prinși la volan, fără permis de conducere

  de Special Arad | 18 aprilie 2019, 11:41 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii rutieri cercetează doi bărbați pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

  Un bărbat de 40 de ani, din Sâmbăteni, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eugen Popa, din municipiu. La solicitarea polițiștilor, acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile S.U.A., care nu îi conferă dreptul de a conduce pe teritoriul României.

  Polițiștii Serviciului Rutier au depistat, pe D.N. 79, un bărbat de 47 de ani, din Bocsig, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Chișineu-Criș, fără a deține permis de conducere.

  Cei doi bărbați sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.