Doi bărbați au fost închiși la Penitenciarul Arad

  de Special Arad | 15 mai 2018, 1:15 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus ieri în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii.

  Un mandat a fost emis la data de 14 mai, de magistrații Tribunalului Arad, pe numele unui bărbat de 51 de ani din Arad, care are de ispășit o pedeapsă de 4 ani cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

  Un alt mandat a fost pus în executare împreună cu polițiștii postului de poliție Zimandul Nou. Acesta a fost emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an și 3 luni cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Ambii bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.