luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi arădeni vor participa la Campioanetele Europene de polo!

  de Dan Lazăr | 3 decembrie 2019, 12:01 PM | Sport

  0

  Naționala de polo pregătește, în bazinul olimpic din Focșani, participarea la Campionatul European din Ungaria, în lot fiind doi sportivi care s-au lansat în acest sport la AMEFA Arad, Levente Vancsik și Robert Gergelyfi. Ambii au jucat sezoanele trecute la CSM Oradea, însă din toamnă Vancsik evolueză la Debrecen, iar Gergelyfi la Szentes.

  Echipa naționala de polo seniori a României se află în pregătire la bazinul de înot din Focșani, pentru o perioada de trei săptămâni, în vederea participării la Campionatul European de seniori de la Budapesta din 12-26 ianuarie 2020.

  Tricolorii fac parte din Grupa C, alături de: Rusia, Serbia și Olanda.

  Alături de foștii jucători ai AMEFA Arad, antrenorul Sakis Kechagias a mai convocat 16 poloiști, 7 de la campioana Steaua, 4 de la vicecampioana CSM Oradea, doi de la Dinamo, unul de la Corona Brașov, Negrean (Spandau Berlin) și Radu (Mladost Zagreb).

  În ceea ce privește campionatul intern, AMEFA Arad ocupă primul loc în grupa B valorică (5-8), cu patru succese în meciurile „duble” cu CS Politehnica Cluj-Napoca și Rapid București.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.