miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Doi arădeni, reținuți în urma perchezițiilor făcute de polițiștii de la S.A.E.S.P.

  de Special Arad | 16 decembrie 2022, 5:22 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în aplicare, în ziua de 15 decembrie , 4 mandate de percheziție domiciliară, la imobile deținute de două persoane, în comuna Petriș.

  În urma activităților desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o armă de fabricație industrială, calibrul 12, 22 de cartușe de calibre diferite, cu capse nepercutate, 9 lațuri din cablu metalic, un cuțit de vânătoare și trofee de căprior și mistreț.

  Doi tineri, de 19 și 21 de ani, au fost conduși la audieri și ulterior reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

  În activități au fost implicați polițiștii Serviciului de Ordine Publică, Poliției Municipiului Arad, Secției 1 Rurală Arad, Biroul de Investigații Criminale, Biroul pentru Protecția Animalelor, Serviciul Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul Biroului pentru Operațiuni Speciale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.