Documentarul „Colectiv”, recomandat de actorul principal din filmul „Spotlight”, câștigător a două premii Oscar

  de Special Arad | 27 noiembrie 2020, 8:24 AM | Film

  0

  Mark Ruffalo, cel care interpretează rolul jurnalistului Michael Rezendes în filmul care a câștigat două premii Oscar, recomandă filmul românesc Colectiv într-o postare pe Twitter.

  „Acesta este un documentar grozav. Lămuritor în cum sucombă o societate prin corupție”, își începe actorul american Mark Ruffalo postarea despre filmul „colectiv”.

  „Palpitant și atât de uman. Neapărat de văzut”, încheie actorul, care a atașat, în postarea pe Twitter, trailerul filmului.

  Născut în 1967, Mark Ruffalo este actor din 1989. El a fost nominalizat la trei premii Oscar pentru rolurile sale din „The Kids Are All Right” (2010), „Foxcatcher” (2014) și „Spotlight” (2015). Ruffalo e cunoscut și pentru rolurile sale din filmele universului Marvel, el interpretând rolul lui Hulk în seria „Avengers”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.