luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doar 7 absenți la proba de Limba și literatura maternă din cadrul Evaluării naționale pentru absolvenții claselor a VIII-a

  de Special Arad | 15 iunie 2018, 8:07 AM | Educaţie

  0

  Conform Calendarului anexă la OMEN nr. 4793 din 31.08.2017,  în data de 14 iunie 2018, a avut loc proba la Limba și literatura maternă din cadrul Evaluării naționale pentru absolvenții claselor a VIII-a. Din totalul de 148 de elevi înscriși, au fost prezenți  141  elevi,   7  fiind absenți,  0  eliminați.

  Nu au existat dificultăți în organizarea și desfășurarea probei, s-au respectat prevederile metodologiei de organizare şi desfăşurare a Evaluării Naționale  în toate cele 10  centre de examinare.

  La ora 15.15  centrele de examen descarcă și afișează la loc vizibil varianta de subiect și baremul de evaluare.

  Toți cei implicați în organizarea și desfășurarea Examenului de Evaluare Națională 2018,  au dat dovadă de responsabilitate, profesionalism și de o mobilizare exemplară pentru respectarea prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare.

  Inspectoratul Școlar Județean Arad mulțumește pentru buna colaborare: profesorilor asistenți, membrilor și președinților din centrele de examen, organelor care au asigurat paza instituțiilor școlare și celor care au asigurat asistența medicală pe toată perioada desfășurării acestui examen.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.