luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doamnă, cine drac ți-a dat permisul? Depune-l de bună voie, altfel riscăm vreo tragedie… (Foto)

  de Lucian Dănilă | 4 ianuarie 2019, 3:00 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Atunci când crezi că le-ai văzut pe toate, vine acel moment în care viața te mai surprinde cu ceva. Aceasta a fost și senzația Laurei, o arădeană care în această după amiază a avut surpriza de a vedea în trafic o doamnă care circula pe contrasens în… sensul giratoriu.

  Și nu vorbim despre un sens giratoriu mic, unul aflat la intersecția unor străzi în care trece o mașină la jumătate de oră, vorbim despre unul dintre cele mai circulate sensuri giratorii din Arad, cel din zona Intim, din vecinătatea Spitalului Clinic Județean Arad.

  În fotografiile postate de Laura pe grupul de facebook Radar Arad, se vede că la volanul autoturismului Ford Ka se afla o doamnă. Noi doar ne întrebăm, cu oarecare furie: doamnă dragă, cine drac ți-a dat permisul?  Depune-l de bună voie la Poliția Rutieră, altfel riscăm vreo tragedie… Adresa Poliției Rutiere? Andrei Șaguna colț cu Vârful cu Dor… Întreabă oamenii din zonă dacă nu găsești, dar ai grijă să nu mergi pe contrasens.

  Postarea Laurei a adunat în doar 30 de minute peste 300 de aprecieri!

  laura

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.