Divinitatea nu i-a înduplecat pe judecători. Angela Borteș, contabila șefă, a câștigat procesul cu Arhiepiscopia Aradului

  de O. Peniță | 15 noiembrie 2017, 10:00 AM | Știri Arad | Topic special

  5

  Știri Arad. Fosta (și actuala… de o săptămână) contabilă șefă a Centrului Eparhial din cadrul Arhiepiscopiei Aradului, Angela Borteș, a avut câștig de cauză în procesul intentat instituției bisericești. Aceasta a contestat Decizia nr.1331 din 26 mai 2017, a Arhiepiscopiei Aradului, o decizie prin care i-au fost încetate raporturile de muncă. Judecătorii Tribunalului Arad, secția CONTENCIOS ADMINISTRATIV ȘI FISCAL, LITIGII DE MUNCĂ ȘI ASIGURĂRI SOCIALE, au decis că actul Arhiepiscopiei Aradului este ilegal și au decis reîncadrarea acesteia în funcția de contabil șef deținută anterior emiterii actului nr. 1331.

  Mai mult, magistrații au stabilit ca Arhiepiscopia Aradului să plătească despăgubiri bănești egale cu salariile indexate, majorate și nerealizate, precum și a celorlalte drepturi de care ar fi beneficiat din luna mai până în noiembrie.

  Din câte am aflat, Angelea Borteș va încasa aproximativ 40.000 de lei din „urmă”…

   

  Hotarare

   

   

  Foto: Critic Arad

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Banume baiu,sa ajungă frate credinta voluntara atunci va fi si calitate!Pana tot statul se baga peste tot nu merge nimic!Statul da bani pe de o parte si te fura pe alta,prin corupție,prin nepotism,prin acoliți si uite așa frânează bunul mers dar poate asta și vor!sa vedem când nu vor mai fi bani!cine va mai fi în funcții!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.