Distracție riscantă pe Malul Mureșului! Copiii, baliza și scările (VIDEO)

  de Mihai Todoca, Andrei Fuliaș | 18 martie 2017, 3:30 PM | Strada

  0

  Noi, românii, inventăm așa cum respirăm, cu ușurință. Am inventat avioane cu reacție, stilouri și insulina. Nu a existat generație de părinți care să nu fi spus măcar o dată în viața lor: „tinerii din ziua de azi, vai și amar… noi nu eram așa”. Și se pare că această afirmație este întărită aproape în fiecare zi, copiii fiind inventivi din fire, mai ales când vine vorba de a găsi modalități de a alunga plictiseala.

  Ieri după-masa, niște copii, probabil împinși de la spate de vremea relativ frumoasă, au inventat un sport nou. Unul extrem, am zice. Au luat o baliză din plastic, cu ajutorul căreia autoritățile blochează anumite străzi la nevoie, și s-au dat cu ea pe scări. Totul s-a petrecut pe scările de pe mal din zona Palatului Cultural, scări care dau spre malul Mureșului. Motive de îngrijorare nu au fost deoarece cu baliza nu puteau ajunge până în apă, dar se puteau totuși răni pe scări.

  Copiii sunt copii și vor găsi tot timpul ceva cu care să își alunge plictiseala, dacă nu e Facebook sau Instagram, atunci e datul cu baliza pe scări 🙂

  E adevărat, acești copii au fost nesăbuiți pentru că se puteau răni destul de ușor, dar… oare nu toți am făcut ceva în copilărie care ne face acum să zicem: „Doamne, idiot am fost”. Și cel mai bun învățător cine poate fi, dacă nu propria experiență?

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.