Disney amână lansarea tuturor „sequel”-urilor pregătite, printre care „Doctor Strange”, „Thor” și „Black Panther”

  de Special Arad | 19 October 2021, 10:08 AM | Film | Pop Culture

  0

  Compania Disney a anunțat că amână lansarea mai multor lungmetraje pregătite pentru anul viitor, printre care „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, „Thor: Love and Thunder”, „Black Panther: Wakanda Forever”, „The Marvels” și nu numai, scrie Variety.

  Revizuirea calendarului se datorează producției acestor pelicule și nu rezultatelor slabe la box-office din ultima perioadă, pricinuite de pandemie, potrivit surselor de la Disney citate de Variety. Următoarea producție „Black Panther”, de exemplu, încă se filmează în Atlanta.

  Astfel, filmul „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” a fost reprogramat pe 8 iulie în loc de 6 mai 2022, „Black Panther: Wakanda Forever” pe 11 noiembrie în loc de 8 iulie, lansarea filmului „The Marvels” s-a decalat la o dată neanunțată exact la începutul anului 2023, iar filmul „Ant-Man and the Wasp: Quantumania” a fost mutat de pe 17 februarie pe 28 iulie 2023.

  Inclusiv cea de-a cincea parte a francizei „Indiana Jones” a fost amânată cu aproape un an (30 iunie 2023 în loc de 29 iulie 2022).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.