Disney a lansat 11 afișe oficiale pentru „Thor: Love and Thunder”

  de Special Arad | 14 June 2022, 4:58 PM | Pop Culture

  0

  (foto: thedirect.com)

  „Thor: Love and Thunder”, noul film marca Marvel Studios va fi cel de-al patrulea film solo cu supereroul Thor, jucat de Chris Hemsworth. Promovarea filmului e în toi, au apărut deja mai multe trailere, iar acum, Marvel Studios și Disney au lansat 11 noi postere oficiale.

  Într-unul din afișe este personajul antagonist Gorr the God Butcher, jucat de Christian Bale („The Dark Knight”, „American Psicho”), despre care cei din audiența de testare a filmului susțin că este cel mai bun antierou al francizei Avengers din toate timpurile, potrivit The Direct.

  Filmul va avea premiera pe 8 iulie.

  Iată afișele:

  thor1

  thor2

  thor3

  thor4 K6hzavs

  thor5

  thor6

  thor7

  thordolbycinemaposter

  thoreald3dposter

  Sursa: The Direct

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.