Director nou la CSȘ Gloria. Paul Barta, fost inspector al IȘJ Arad, preia conducerea clubului arădean

  de Dan Lazăr | 14 January 2022, 7:28 AM | Sport | Știri Arad

  1

  De la începutul semestrului doi (17 ianuarie), conducerea Clubului Sportiv Școlar Arad va fi preluată de prof. Paul Barta, fost inspector de Educație Fizică și Sport în cadrul Inspectoratului Școlat Județean Arad timp de șapte ani, până în 2019.
  „După ce am participat la Concursul pentru ocuparea funcției de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, voi începe în curând o nouă etapă în cariera profesională – director în cadrul Clubului Sportiv Școlar Gloria Arad. Ștergem cu buretele gustul amar lăsat de unii, și, împreună, vom forma o ECHIPĂ care va pune umărul la ridicarea sportului arădean”, a scris, pe o rețea de socializare prof. Paul Barta.
  Teoretic, CSȘ Gloria Arad (club apărut în 1957) are secții de: lupte, handbal, judo, haltere, fotbal, atletism, gimnastică, kaiac, baschet feminin și înot.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.