Din ultimul interviu cu solistul Linkin Park reiese că artistul luptase zilnic cu depresia și se gândea deseori la suicid | Video

  de - | 21 iulie 2017, 5:51 PM | Monden | Video

  1

  Bennington, soț și, de asemenea, tată a șase copii, a fost găsit spânzurat în casa lui din apropierea Los Angelesului. Avea doar 41 de ani și abia se întorsese din vacanță cu soția lui, Talinda Ann Bentley, cu care a fost împreună timp de 12 ani. Solistul a vorbit despre depresie și moarte în ultimul interviu acordat, scrie Vocea.biz, citând Mirror Online.

  „Ajunsesem într-un punct al vieții în care eram ceva de genul «pot fie să renunț și să mor naibii sau să lupt naibii pentru ceea ce vreau»”, a spus el în interviul cu Will Lavin. „Și am ales să lupt pentru ceea ce voiam. Voiam să am relații bune. Voiam să am oameni pe care să îi iubesc în viață. Voiam să mă bucur de jobul meu. Voiam să mă bucur că sunt tată și că am prieteni și că pur și simplu mă trezesc dimineața. Pentru că acele lucruri erau un efort pentru mine”.

  Moartea cântărețului a venit ca un șoc, considerând că a făcut eforturi să se lupte cu demonii săi și să se concentreze pe familie și carieră. Fostul solist Linkin Park a explicat cum cel mai nou album al trupei l-a ajutat să treacă prin “cea mai întunecată perioadă” a vieții lui: „Personal, când am început să lucrăm la acest album eu încercam să ies din cea mai întunecată perioadă a vieții mele și toate erau porcării pe care mi le cauzam singur. Erau treburi asupra cărora aveam control, chiar dacă simțeam altfel la acea vreme”.

  Primul single de pe noul album, „Heavy”, i-a adus trupei o schimbare radicală de stil și critici dure din partea fanilor vechi:

  „E dificil, știi?”, a adăugat Bennington. „În mod instinctiv, vreau să fac râul să curgă în direcția în care vreau eu să curgă și vreau să fac apa să se calmeze și să rămână calmă. E nevoie de multă răbdare să lași pur și simplu lucrurile să se întâmple când este timpul lor și să treci peste. Și simt că sunt în perioada asta a vieții mele. Pur și simplu mă voi concentra pe ce se întâmplă acum și o să încerc să văd doar partea bună a situației, orice ar fi. Nu am de gând să mă îndoiesc sau să analizez în vreun fel, pentru că altfel m-aș întoarce la vechiul meu comportament, când încercam să controlez totul”.

  Solistul a vorbit în mod deschis despre sentimentul de goliciune interioară pe care îl simțea, spunând că avea senzația că „lumea este plină de c***t și toată lumea pe care o cunosc este plină de c***t și viața este nașpa și eram ceva de genul ‘la naiba»”. Totuși, a adăugat că împărtășirea greutăților prin care trecea l-a ajutat să se concentreze la ce este important. Mai mult, a spus că terapia l-a ajutat mult.

  Linkin Park din perioada de glorie: „Somewhere I Belong”, de pe albumul „Meteora” (2002)

  „Pentru mine a fost nevoie de multă muncă”, a spus el. „A fost nevoie să mă deschid în fața prietenilor și să scriu despre asta și să merg la terapie să mă bat cu demonii mei”. Bennington a dezvăluit că soția lui, Talinda, cei șase copii, trupa lui și prietenii l-au ajutat să își găsească puterea să lupte.

  Videoclipul ultimului single Linkin Park, „Talking To Myself”, a apărut chiar ieri, pe 20 iulie… chiar în ziua în care Chester și-a pus capăt zilelor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.