Din tabără, direct la spital. 28 de copii, internaţi cu toxiinfecţie alimentară

  de - | 17 august 2015, 8:20 AM | Naţional

  0

  Azi noapte, 28 de copii au ajus la spital cu toxiinfecţie alimentară. Aceştia se aflau în tabăra Comorova din Neptun. O parte dintre micuţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa, iar restul la cel din Mangalia.

  28 de copii aflați în tabără la Complexul Comorova din Neptun au ajuns noaptea trecută la spitalele din Constanța și Mangalia, după ce au acuzat dureri specifice unei toxiinfecții alimentare.

  Opt dintre micuți au fost duși la Spitalul Județean Constanța, iar 22 la cel din Mangalia. Alți șapte au primit îngrijiri medicale în tabără. Operațiunea a durat aproximativ cinci ore, ultimii copii ajungând la unitățile medicale în jurul orei 03.00, conform reporterntv.ro.

  Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean, pacienții erau în stare bună, dar au nevoie de asistență medicală.

  sursa:realitate.info

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.