miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Din nou aglomerație la Nădlac II. Câte artere funcționează

  de Special Arad | 26 octombrie 2022, 11:41 AM | Știri Arad

  0

  (foto: S.D. / Facebook)

  Aglomerația este la ordinea de zi la punctul de trecere al frontierei Nădlac – Csanádpalota (Nădlac II). Din totalul arterelor, la intrarea în țară funcționează doar două, iar la ieșirea din țară sunt deschise trei.

  Timpul de așteptare indicat pe website-ul oficial al Poliției de Frontieră arată la ora actuală 30 de minute, însă șoferii au așteptat și 120 minute în această dimineață.

  Pe de altă parte, traficul la alte puncte de frontieră este mult mai degajat, astfel că sfătuim șoferii dacă au posibilitatea să opteze pentru punctul de trecere a frontierei Nădlac 1 (unde funcționează o arteră la intrare și 2 la ieșirea din țară, însă timpul de așteptare este estimat la 20 minute), Turnu (unde funcționează 2 artere la intrare și 2 la ieșire, iar timpul de așteptare este de 10 minute), ori chiar Vărșand (unde funcționează tot 2 artere la intrare și 2 la ieșire, iar timpul de așteptare este tot de 10 minute).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.