Din „Laguna Albastră”, la Marea Neagră. Actorul Christopher Atkins filmează pe litoralul românesc

  de Special Arad | 12 July 2014, 1:17 PM | Film

  0

  A pozat dezbrăcat şi a jucat în filme alături de actriţe celebre. Christopher Atkins, cunoscut pentru rolul din filmul „Laguna Albastră”, se află în România pentru câteva filmări la malul mării, potrivit TVR 1. În staţiunea Mamaia va fi atracţia mai multor petreceri organizate pe plajă.

  Rolul din „Laguna albastră” l-a transformat pe Christopher Atkins în idolul adolescentelor din anii ’80. Apoi a jucat rolul iubitului mult mai tânăr al lui „Sue Ellen”,  personaj din celebrul serial „Dallas”.

  Aflat în vizită la noi, actorul de 53 de ani e foarte încântat: toate româncele pe care le-a cunoscut sunt tinere şi frumoase.

  Actorul a fost în România şi în 2004. Atunci, fetele din echipa de gimnastică, proaspat campioane olimpice, i-au oferit în dar un tricou, cu autograf.

  Tot atunci, a jucat într-un SF – „Caved In”, alături de Monica Bârlădeanu, căreia i-a pastrat o amintire frumoasă.

  Atkins a venit în România şi ca să promoveze o campanie prin care sunt puşi faţă în faţă, în ring, sportivi români cu actori cunoscuţi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.