duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Din ciclcul „pleonasme locale” – doi oameni din Răpsig furau lucernă de la unul din Bocsig…

  de Special Arad | 18 septembrie 2014, 1:03 PM | Bocsig | Știri Arad

  0

  În loc să vină să cosească pe gratis din Micălaca, doi oameni în toată firea și splendoarea lor din Răpsig au fost prinși furând lucerna de pe holda unui dușman tradițional din Răpsig… Pentru cine știe cum stă treaba în zonă, faza în sine e pleonastică: în fiecare zi, câțiva oameni din Răpsig îi pedepsesc pe alți oameni din Bocsig – și invers – pentru simplul fapt că există. Știrea, așadar, poartă (g)aura unei banalități de tipul: doi fani UTA au bătut un fan Poli… sau invers.
  „La data de 17.09.2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bocsig, au surprins in flagrant  doi bărbaţi în timp ce sustrăgeau cantitatea de 70 kg lucerna de pe un teren aflat în extravilanul  localităţii Bocsig. L. NICOLAE si L. TUDOREL, ambii din localitatea Răpsig,  au fost prinşi în flagrant de către poliţişti, în timp ce sustrăgeau  lucernă de pe un teren aparţinând unui localnic. Prejudiciul a fost recuperat, cei doi bărbaţi fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt” – este comunicatul IPJ, transmis presei prin biroul de Informații și relații cu publicul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.