DIICOT, în acțiune la Arad! Grupuri infracționale acuzate de spălare de bani și evaziune fiscală

  de Special Arad | 28 June 2016, 1:32 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  7

  În această dimineață, DIICOT a desfășurat o amplă acțiune în mai multe orașe, dintre care și la Arad.  Este vorba de percheziții la societăți comerciale ale căror membrii sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani.

  DIICOT a efectuat „un număr de 96 de percheziţii pe raza județelor Mureș, Harghita, Alba, Arad, Bihor, Brăila,  Brașov,  Cluj, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Timiș, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor suspecţi,  în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui  grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2010-2015, prin intermediul a 15 societăţi comerciale, membrii grupului infracţional au creat un circuit economic fictiv, prin emiterea către un număr de 80 de societăţi comerciale de facturi fiscale fictive prin care se atesta în mod nereal achiziţii/prestări servicii în domeniul construcţiilor – montaj,  prejudiciul produs bugetului de stat fiind în cuantum de 14.540.750 lei.

  În cauză a fost începută urmărirea penală faţă de un număr de 110 persoane fizice şi juridice, pentru infracţiuni de evaziune fiscală în forma autoratului sau a complicităţii, spălare de bani şi constituirea unui grup infracţional organizat”, se arată în comunicatul DIICOT.

  Distribuie articolul

  Comentarii

    • Pentru ADI cu dedicatie speciala.Ce faci tu numesti munca ? **********! gazarea si genocidul de fum de cauciucuri si de sarma ce iese din curtea voastra ,imbolnavirea populatiei,inclusiv a voastra, si a rudelor voastre care lucra cu voi datorata inghitiri de fum noapte de noape de nu poate sta tot cartierul Alfa cu freastra deschisa ca ne intoxicam,asta numesti tu munca,ma tembelule?! (Comentariu editat de admin. Vă rugăm să păstrați un ton civilizat, fără invective, fără atacuri la persoană)

     +9 voturi
     +1
     -1
      • Scuze?! de ce ma ca nu vad motivul ori cineva s-a suparat ca a fost facut ROMAN?! ca jignirile si invectivele vin de la ADI care sa presupun ca este cel de lla ADY&NIK de la fer vechii de pe Marului? atunci daca s-a cenzurat comentul tau GICA nu vad de ce nu s-a cenzurat si commentul lui ADI ca de fapt el jigneste,si e adevarat ca el nu poate fi numit nici rom nici roman si atunci care este cauza cenzurii partiale,ca nu vad ca vreun roman sa se fii suparat ca i s-a spus ca e roman,mai degraba ca ni s-a spus ;”MARS LA MUNCA” vi se pare corect cat despre munca lui,a lor nu mai e cazul sa se discute.

       +5 voturi
       +1
       -1

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.