marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „M-a amenințat cu un cuțit!”. Diana Șoșoacă a cerut ordin de protecție provizoriu pe numele soțului său

  de - | 2 aprilie 2024, 10:06 PM | Naţional

  0

  Diana Șoșoacă a cerut polițiștilor Capitalei ordin de protecție provizoriu pe numele soțului său, Silvestru Șoșoacă. Ea a afirmat că „soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, fiindu-i creată astfel o stare de temere”, scrie stiripesurse.ro.

  Senatoarea a dat detalii despre violențele la care a fost supusă:

  „M-am săturat să fiu pusă la stâlpul infamiei. A luat-o razna, am fost nevoită să solicit emiterea unui ordin de protecție pentru mine și fetița mea de 11 ani care a trăit în teroare alături de acest om. De-a lungul a doi ani m-a amenințat să îmi dau demisia altfel mă va face de râs în fața întregii lumi. Mi-a cerut să demisionez din funcția de senator. Au fost agresiuni fizice, am depus poze, pe el l-am dat afară când s-a năpustit asupra fetiției mele, Tais. Și de fosta soție a divorțat din cauza unor violențe grave. M-a lovit de prea multe ori. Am tăcut fiindcă era lupta împotriva sistemului. Noi eram priviți ca un cuplu model. Totul până la copilul meu.  Și fetița a fost luată de gât și ridicată în sus. Pe mine m-a amenințat cu un cuțit”, a spus Șoșoacă la Antena 3.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.