Diana Jivan, o tânără dansatoare din București, căsătorită cu un arădean, a murit pe scena Casei de Cultură din Sebiș

  de Special Arad | 11 noiembrie 2018, 9:52 AM | Știri Arad

  0

  Vineri seara, în Sebiș, a avut loc o tragedie în urma căreia a murit un om tânăr, Diana Jivan (soția lui Andrei Jivan, alias Siko – născut în Arad) o proaspătă doamnă în vârstă de 33 de ani care participa, în calitate de dansatoare, la Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic din localitat. Acesteia i s-a făcut rău pe scena Casei de Cultură din Sebiș, după toate probabilitățile ea suferind un infarct.

  Tânăra a intrat în stop cardio-respirator, fiind solicitat ajutorul SMURD-ului, paramedicii de la Arad efectuând ulterior manevre de resuscitare. Pentru o perioadă scurtă s-a reușit „salvarea” tinerei, însă la foarte scurt timp a intrat din nou în stop cardiorespirator. După două ore de încercări de a o salva, medicii au declarat decesul tinerei.

  Trupul dansatoarei a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.