Diana a fugit de la bunici și de patru zile e de negăsit. Ați văzut-o?

  de Special Arad | 31 mai 2022, 11:20 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În dimineața zilei de 27 mai 2022, DIANA CRISTINA BOBAR, de 15 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul bunicilor din Comuna Macea, nr.382, județul Arad, în jurul orei 18:00 și până în prezent nu s-a întors.

  Semnalmente: înălţime 168 cm, aproximativ 75 kg, faţa ovală, ochi căprui, păr șaten lung peste umeri.
  La data dispariției, minora purta un tricou albastru cu inscripția „Galaxy”, pantaloni de trening de culoare neagră, papuci de casă și un rucsac.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea celei în cauză sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.