Erika Stark, alt director din Arad care cumula pensia cu salariul. Le-a încasat 4 ani pe amândouă, dar acum a fost obligată să renunțe la funcție





Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție din ianuarie face schimbări în instituțiile publice din țară, iar Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad nu face excepție. Directoarea Erika Stark a fost nevoită să renunțe la postul de conducere și să rămână în pensie. Avea pensie cumulată cu salariul, ca și Teodor Țigan de la Direcția Silvică Arad.
Erika Stark este directoare a DGASPC Arad din anul 2014, iar în 2021 și-a depus dosarul, intrând în pensie, dar a rămas în paralel și cu salariu, în funcția de conducere. Acum, din cauza prevederii care impune ca funcționarii publici care sunt pensionari să nu mai continue să beneficieze și de salariu, a intrat definitiv la pensie.
Aceeași măsură a fost luată în această săptămână și de directorul AJOFM Arad, Marinel Henteș, care a părăsit funcția de conducere fiind pensionar, astfel că intermiar al instituției este acum Augustin Molnar (detalii AICI).
Valentina Buzură, director interimar DGASPC Arad
Pe funcția de conducere a DGASPC Arad a fost numită ca director interimar Valentina Buzură, care până acum a fost director economic al instituției.
Pentru ocuparea funcției de director al DGASPC va fi nevoie însă de organizarea unui concurs la București, până atunci instituția fiind condusă prin acest interimat.
Mai jos puteți consulta cea mai recentă declarație de avere completată de Erika Stark, pentru anul 2022:
Citește și:
Comentariile portalului
Absolut excepțională analiză, un articol superb care descrie cu o exactitate de ceas elvețian realitatea societății românești de astăzi, într-un limbaj simplu, fără (...)
Chiar dacă au fost întârzieri mari la derularea proiectului recepția pare făcută în grabă sau fără ochi critic, cum scrie și în articol, să fie bifată. (...)
Gicu, bun venit în lumea electronică ! aia cu energia verde, cu mașini electrice, plăți doar cu cardul etc. Cade curentul și nu se mai poate face nimic. Și (...)