Dezinfectarea scărilor de bloc, prevăzută în noua Ordonanță Militară, este imposibil de aplicat, susține Asociația Municipiilor din România

  de - | 30 martie 2020, 7:44 PM | Coronavirus | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Noua Ordonanță Militară obligă administrațiile publice locale să monteze, de mâine, dispozitive cu soluții dezinfectante la intrările în blocuri. Mai mult, scările și lifturile ar trebui, la rândul lor, dezinfectate.

  Măsura prezentată de ministrul de Interne a creat confuzie în rândul primarilor, dar și în rândul asociațiilor de locatari, care nu înțeleg acum nici ce ar trebui să facă, nici de unde să facă rost, nici din ce fonduri, informează Știrile ProTV.

  Marcel Vela: ”Vor monta dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocului și vor efectua periodic activități de dezinsecție pe casa scărilor în lifturi și în alte spații comune”.

  Primarii cu care am discutat în această dimineață se arată nemulțumiți de faptul că nu au fost consultați când a fost luată decizia.

  Reprezentanții Asociației Municipiilor din România susțin că este foarte greu să facă până mâine ce spune în Ordonanța Militară.

  Citește continuarea pe stirileprotv.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.