Dezbateri incipiente despre noi investiții la fostul Spital Municipal: „Teoretic putem construi pe verticală o structură nouă”

  de Special Arad | 23 august 2022, 5:14 PM | Administraţie

  0

  Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a participat, în această dimineață, la o ședință cu conducerea Spitalului Județean de Urgență Arad și cu toți directorii instituției, tema discuțiilor fiind relocarea unor spații ale fostului Spital Municipal. Aceste discuții au loc în perspectiva proiectelor de finanțare europeană pe care Consiliul Județean Arad se pregătește să le depună pentru modernizarea spitalului, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Arad.

  „Întregul spital este și astăzi un șantier, muncim în mai multe secții, dar înțelegem că nevoile sunt foarte multe. Oricât investești în spital, apar nevoi noi și datorită schimbărilor legislative, dar și din cauza dinamicii unor boli în județul Arad. Căutăm soluții pentru viitor, pentru folosirea optimă a spațiului existent în incinta fostului Spital Municipal, unde teoretic putem construi pe verticală o structură nouă. Este doar o discuție incipientă, dar una pe care o avem în vedere pentru perioada următoare”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.