Dezastru la Pâncota! 61 de imobile inundate

  de Special Arad | 20 June 2016, 12:05 PM | Pâncota | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Azi, 20 iunie, la ora 09:00 a avut loc şedinţa Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Pâncota.

  La şedinţă a participat: Prefectul judeţului Arad, inspectorul şef al I.S.U.J Arad, col. Ioan Bogdănescu, prim adjunctul I.S.U.J Arad lt.col Gârbău Cristian, comandantul Secţiei de Pompieri Ineu, mr. Ţigan Florentin şi Şeful Sistemului Hidro „Crişul Alb”.

  În urma evaluărilor făcute în teren s-au constatat următoarele: 61 imobile inundate din care 30 cu apă în casă, 31 cu apă în subsol, 7 agenţi economici, 1 instituţie publică, 7 străzi, 500 m drum judeţean.

  În acest moment se mai intervine pentru protecţia digului care a fost reparat în cursul nopţii şi evacuarea apei din 15 imobile.

  Din cauza noilor avertizări COD PORTOCALIU de precipitaţii au fost dispusă suplimentarea forţelor de intervenţie prin dislocarea unei părţi a personalului Secţiei de Pompieri Sebiş în sprijinul Secţiei de Pompieri Ineu şi solicitarea unui detaşament de jandarmi.

  Citește și ISU Arad în alertă! Intervenții prin tot județul, în urma ploilor torențiale (Galerie foto)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.