Devizul drumului Dieci-Dezna, ajustat la prețurile actuale

  de Special Arad | 29 June 2022, 3:34 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Consilierii județeni au pe masa de lucru, în ședința de mâine, ajustarea Devizului general al Modernizării drumului Dieci-Dezna, valoarea lucrării crescând cu aproximativ 4 milioane de lei, de la 24.214.451 lei la 28.238.830 lei (TVA inclus).

  „Acest drum este unul special, denumit «Transalpina județului Arad», care pe parcursul celor 11,3 kilometri oferă o priveliște extraordinară, iar modernizarea tronsonului respectiv deschide o altă perspectivă de dezvoltare a întregii zone, economică, dar și turistică. Ne dorim o lucrare de calitate, în concordanță cu cerințele actuale ale traficului rutier. Ajustarea prețului contractului a fost impusă de majorarea prețurilor materialelor de construcții, a preţului pe piaţa de energie electrică, gaze naturale, a combustibilului, transport de mărfuri etc”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Drumul județean Dieci-Dezna are o lungime de 11,3 kilometri și face legătura între Valea Mureșului (prin tronsonul Julița-Mădrigești-Gurahonț-Dieci) și stațiunea Moneasa. În prezent, lucrările la drumul Dieci-Dezna sunt realizate la 55-60%.

  Ședința Consiliului Județean Arad va avea loc mâine, joi, 30 iunie, cu începere de la ora 13.00, prin mijloace electronice.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.