vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Detalii despre transportul suporterilor la meciul UTA – Metalul Reșița de la Șiria

  de Special Arad | 3 martie 2017, 4:01 PM | Sport

  0

  Claudiu Drăgan, directorul de competiții al echipei, UTA a oferit detalii complete despre accesul spectatorilor la meciul UTA – Metalul Reșița, din etapa a 23-a a ligii secunde. Întâlnirea se desfășoară luni, 6 martie, ora 15:00, pe stadionul ”Otto Greffner” din Șiria.

   

  1. Transportul tur-retur al tuturor spectatorilor pe ruta Arad-Șiria-Arad este gratuit.
  2. Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării ”Mimoza”, de la Podgoria, începând cu ora 13:30. Ultimul autocar pleacă la ora 14:00.
  3. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului din Șiria. Primul pleacă la ora 17:00, iar ultimul la 17:15.
  4. La intrarea în incinta stadionului, posesorilor de abonamente li se va aplica, pe abonament, locul rezervat în tribuna stadionului ”Otto Greffner”.
  5. Cei care doresc să-și achiziționeze bilete o pot face la casieria stadionului din Șiria.
  6. Meciul cu Reșița este ultimul la care sunt valabile biletele vândute la pachet, în etapa a XVI-a din tur, cu Poli Timișoara.

  SURSA: uta-arad.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.