vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Destinație nouă inclusă în cursele aeriene pentru acest sezonul estival! Normal că la Timișoara, doar nu la noi…

  de - | 14 aprilie 2017, 1:06 PM | Regional

  0

  Companiile aeriene, alături de operatorii de turism au anunțat pentru acest sezon estival o destinație nouă: Palma de Mallorca (Spania).

  Până în prezent, alături de Palma de Mallorca, au fost confirmate de către companiile aeriene și cursele charter spre Antalya (Turcia) și spre insulele grecești (Creta, Santorini și Zakynthos). Primele curse aeriene spre destinațiile de vacanță vor decola în 26 mai, iar aceste rute vor fi disponibile până în 2 octombrie, odată cu încheierea sezonului estival. Alături de aceste curse charter spre destinații de vacanță, agențiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate și pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) și Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona).

  „Ne bucurăm că în această vară, operatorii de turism au adăugat o nouă destinație de vacanță. Este important ca în fiecare sezon oferta să fie cât mai variată, astfel încât locuitorii din regiunea de vest a țării să se deplaseze în vacanță direct din Timișoara, cu avionul”, a declarat directorul Aeroportului Internațional Timișoara Traian Vuia, Daniel Idolu.

  Cursele charter de vacanță sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele se pot achiziționa doar prin operatorii de turism deoarece sunt incluse în pachetele turistice, alături de transfer, cazare, masă sau alte servicii. De asemenea, se pot achiziționa servicii de turism prin operatorii de turism, care includ transportul aerian cu program regulat la și de la aeroportul Timișoara.

  curse-charter-aeroport

  sursa: opiniatimisoarei.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.