luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Despre taxi și beneficiile unui angajat la companie – interviu cu administratorul societății, Mihai Verbiță

  de Special Arad | 9 august 2015, 10:30 AM | Advertorial | Recomandările editorilor

  0

  Domnule Verbiță, compania dumneavoastră de taxi se află pe piața din Arad de 11 ani de zile. Cum ați caracteriza această perioadă?

  – Au fost unsprezece ani atât cu împliniri, cât și cu inerentele dificultăți care apar în viața unei societăți comerciale. În tot acest timp, alături de colegii mei, am avut un singur țel, acela de a pune întotdeauna clientul și nevoile sale pe primul plan. Și am reușit să facem acest lucru chiar dacă – la fel ca peste tot – mai există și excepții pe care însă încercăm să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil.

  Cum este tratată o eventuală reclamație din partea unui client de taxi?

  – Suntem singura companie de taxi din Arad care tratează la modul cel mai serios orice reclamație făcută, iar persoanele care au nemulțumiri din acest punct de vedere sunt contactate personal de către directorul companiei de taxi pentru a lămuri problemele apărute. Dar, astfel de reclamații sunt cazuri din ce în ce mai rare, însă facem un apel către toți clienții noștri să ne contacteze pentru orice fel de problemă.

  Este meseria de șofer de taxi una dificilă și periculoasă sau din contră?

  – Este una plăcută în cazul în care îți dorești să faci acest lucru și pui pasiune în ceea ce faci. Societatea noastră oferă tot sprijinul angajațiilor săi pentru a-și putea desfășura munca în cele mai bune condiții. Oferim de asemenea siguranță maximă, având contract încheiat cu companie de pază, iar toate mașinile sunt dotate cu un buton de panică care poate să fie folosit la un eventual pericol.

  Este, poate, o întrebare indiscretă, dar ce venituri au șoferii de taxi în ziua de astăzi?

  – Mă bucur că m-ați întrebat acest lucru, pentru că este un subiect foarte la modă în aceste zile. Am realizat în această perioadă o analiză asupra veniturilor angajaților noștri și am observat că peste 40% din aceștia au câștigat lunar sume nete între 2.000 de RON și chiar 4.000 de RON! Eu pot garanta pentru oricine dorește să facă parte din familia Verbiță Taxi că poate să ajungă la aceste sume încă din prima lună, bineînțeles cu condiția să existe seriozitate și dorință de muncă. Contractele de muncă le respectăm din toate punctele de vedere, cei care muncesc deja la noi sau doresc să ni se alăture au siguranța plăților obligatorii către stat, beneficiind astfel de asigurări de stat și de asemenea toate veniturile pe care ei le realizează sunt trecute pe statele de plată. Astfel, la momentul pensionării vor putea să beneficieze de fiecare ban pe care l-au câștigat datorită muncii prestate la noi. În plus, pentru cei care doresc să ni se alăture dar nu cunosc foarte bine orașul Arad și străzile sale oferim sprijin logistic și din acest punct de vedere.

  Practic, ce condiții ar trebui să îndeplinească o persoană care dorește să se angajeze ca și șofer de taxi la Verbiță?
  – Avem o politică foarte flexibilă din acest punct de vedere, oferind posturi de șoferi de taxi atât bărbaților, cât și femeilor. De asemenea, angajăm și studenți sau pensionari, atât în regim full time cât și part time. Singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinească aceștia sunt să aibe vârsta minimă de 21 de ani, să dețină permis de conducere de minim doi ani de zile la data angajării și să fie serioși. Oferim și consiliere în obținerea atestatului de șofer de taxi, astfel că toți cei care doresc să facă parte din familia Verbiță Taxi sunt așteptați la sediul nostru din Calea Aurel Vlaicu, numărul 282 sau pot să sune pentru mai multe informații la numărul de telefon 0726 222 711.

   

   

   

   

   

   

   

  (P)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.