luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Deși era izolat la domiciliu, un arădean a fost depistat plimbându-se pe străzi. Acum va fi urmărit penal

  de Special Arad | 14 mai 2020, 12:46 PM | Știri Arad

  1

  Vă comunicăm faptul că în data de 13.05.2020 am fost înştiinţaţi de organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Arad – Biroul Investigaţii Criminale, care s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în data de 29.04.2020, orele 15, o persoană de sex masculin a fost depistată deplasându-se pe str. Putnei din mun. Arad, deşi faţă de acesta se luase, la data de 26.04.2020, măsura izolării la domiciliu.

  În cauză a fost dispusă de către organele de cercetare penală începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 2 C.P., fiind atribuit număr unic de dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. Urmărirea penală continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

  Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Exista documentatie sustinuta de investigatii clinice ca cetateanul este ,infectat’ cu coronavirus? Daca da,poate primi o decizie scrisa pt ramanerea lui intr-un perimetru dat,timp de 14 zile.Altfel de unde stiu altii ca nu s-a luat o decizie arbitrara de catre oameni fara cunostinte medicale? Prea ne ,isterizam’ la influenta unor persoane sau institutii care au cunostinte de medicina sí in special epidemiologie,cat cunosc eu limba ,bantu’.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.