Desfigurat pe drumul Arad – Curtici! Bărbat plin de sânge după ce a lovit o groapă. „Cionca, să nu pățești la fel” (Foto)

  de Tudor Bogdan | 11 mai 2018, 6:26 PM | Știri Arad

  3

  Vestea ne vine de pe Facebook și a fost postată de Francisc Adoba. Acesta i-a făcut trei fotografii unui bărbat de vârsta a doua care mergea cu motocicleta sa pe drumul care leagă Arad de Curtici. Bărbatul a lovit în drumul său o groapă de dimensiuni destul de mari, a căzut și a fost efectiv desfigurat, fața fiindu-i plină de sânge așa cum se vede și în fotografii.

  Nedoritul incident, sau accident, a avut loc ieri pe DJ792C, iar în text, cel care a postat îi „mulțumește” președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, căruia îi dorește să nu i se întâmple la fel.

  Mai jos vă arătăm postarea pe Facebook a lui Francisc Adoba.

  !In cursul zilei de ieri dupa masă, lângă zona liberă Curtici, sărmanul om a dat peste groapa din imagine aflată pe drumul județean DJ792C. Pe această cale îi “mulțumește” domnului Cionca pentru reparația drumurilor județene și îi urează să pățească la fel”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acesta a fost raspunsul Domnului Cionca…
   Oare nu Sau săturat să arunce vina unii pe alții?😣😣😣

   Mulțumiți PSD-ului care ne-au tăiat banii 45 de milioane de euro.Poate mă învățați cum pot moderniza 1200 de km cu 0 lei la investiții.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.