joi, 21 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Peste 23 de tone de deșeuri din materiale plastice trimise din Germania în România, oprite la frontiera Nădlac II

  de Special Arad | 23 iunie 2023, 9:58 AM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui automarfar condus de către un cetăţean român. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri din materiale plastice de la o societate comercială din Germania pentru o firmă din România.

  Potrivit Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad „existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului în cauză, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatului Județean Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că automarfarul era încărcat cu 23.481 kg de deșeuri constând în materiale plastice, pentru care șoferul nu a prezentat documentația necesară prevăzută de lege pentru importul acestor produse. În consecinţă, autorităţile de control nu au permis accesul pe teritoriul României a mijlocului de transport în cauză, deşeurile fiind returnate societăţii expeditoare”.

   

  Citește și: 23 de tone de deşeuri constând în metale neferoase, oprite la Nădlac II. Transportul, care venea din Germania, nu a intrat în țară

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.