duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Descinderi la Hălmagiu, la un magazin aflat la o sută de metri de Primărie! Polițiștii au confiscat țigări de contrabandă!

  de Special Arad | 22 decembrie 2017, 9:12 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Țigările din imagine nu sunt cele care au fost confiscate ieri la Hălmagiu. Imaginea are doar rol ilustrativ(foto: Google)

  Recordul este deținut de polițiștii de la Investigații a Criminalității Economice Arad

  În data de 21.12.2017, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Brad şi a luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, pe raza unor localități din judeţele Hunedoara şi în localitatea Hălmagiu din Arad, în cadrul unui dosar penal vizând comiterea unor infracţiuni de contrabandă.

  În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării, de la domiciliile a doi bărbaţi, în vârstă de 46 şi 47 de ani, 9.500 de pachete de ţigări de diferite mărci, ce nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare.

  Poliţiştii au stabilit că țigaretele, provenind din spaţiul extra-comunitar,  erau comercializate pe piaţa neagră, pe raza localităţilor Hălmagiu, Brad și Vaţa de Jos.

  Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri şi luarea măsurilor legale, cercetările continuând în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad.

  Subliniem, în final, că recordul la captură de țigări netimbrate -pe județul Arad- este deținut de polițiștii Serviciului de Investigații a Criminalității Economice Arad, cei care, în luna octombrie, au reușit prinderea unui cetățean sârb care avea în TIT nu mai puțin de 600 de baxuricu țigarete de contrabandă, în valoare de aproximativ 3.000.000 de lei.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Recordul e la Arad ? La Halmagiu nu au căutat un record? Ca tot in jdetu Arad e si comuna asta .
   Sau polițiștii de la Arad când vin la Halmagiu , destul de des ,unii, de ce nu sunt curioși de un record si la Halmagiu numa lasa pe cei din Brad sa faca lucru ăsta ???
   Stiu ei de ce . Dar mai stiu si alti , stie toata lumea de ce .
   Domnu Tamas luati masuri la Halmagiu

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.