sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Descinderi DNA la 20 de instituții publice și societăți comerciale

  de Special Arad | 17 septembrie 2014, 9:52 AM | Naţional | Topic special

  0

  Procurorii DNA au făcut percheziții în această dimineață la sediile a 20 de instituții publice și societăți comerciale din Orșova, Drobeta Turnu Severin și Craiova.

  Anchetatorii au descins la primării, dar și la reședința președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, și a șefului Inspectorarului de Poliție al județului într-un dosar în care sunt suspiciuni de fapte de corupție.

  Într-un comunicat al DNA se menționează că procurorii însoțiți de jandarmi au mers și la casa părinților șefului administrației județene din Mehedinți, dar și la  locuința directorului Spitalului Județean de acolo.

  Procurorii anticorupție susțin că 15 persoane sunt vizate în acest dosar și că toate urmează să fie duse la audieri în cursul acestei zile. Vorbim despre lideri ai administrației locale, funcționari publici, dar și oameni de afaceri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.