News AlertDescinderi cu mascați la spărgători de locuințe din Podgorie. Pagube de 200.000 de lei recuperate parțial

  de Special Arad | 28 noiembrie 2015, 9:00 AM | Ghioroc | Lipova | Păuliş | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Timp de 3 luni de zile, pe perioada septembrie-noiembrie a.c., locuitorii din Podgorie au fost terorizați de o bandă de hoți specializați în spargeri și furturi din locuințe. Acționând prin efracție, pe ruta Păuliș – Miniș – Ghioroc, hoții au comis mai multe jafuri care, însumate, au produs pagube materiale în valoare de 200.000 de lei. O razie derulată pe parcursul zilei de 26 noiembrie de către forțe ale Secției 7 a Poliției Lipova, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova și beneficiind de suportul trupelor SAS, a pus, sperăm, capăt terorii sub care trăiau locuitorii din zonă. 4 descinderi au avut loc la domiciliile suspecților din Miniș și Păuliș (deci, localnici), urmare a cărora s-au descoperit bună parte din bunurile furate, constând în bani (30.000 de lei au fost confiscați), bunuri de uz curent (30 de telefoane mobile au fost găsite), bijuterii, parfumuri, aparate electronice.
  Două persoane au fost reținute în această noapte sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și vor fi prezentate azi în fața judecătorului cu propunere de arestare.
  „În perioada 22-28 octombrie, bărbaţii, de 32, respectiv 39 de ani, ar fi pătruns prin escaladare şi efracţie într-o locuinţă de pe raza localităţii Ghioroc, de unde ar fi sustras bijuterii, aparatură electronică, sistemul de supraveghere al locuinţei şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 40.000 de lei”, au declarat și reprezentanţii IPJ Arad.

  Știre în curs de actualizare.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.