joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Descinderi ale mascaților la patru domicilii din Timișoara! O grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc, destructurată

  de Special Arad | 9 martie 2020, 5:03 PM | Regional

  0

  Comunicat. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, au acționat pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc și mare risc și au efectuat, la data de 5 martie a.c., 4 percheziții domiciliare.

  În urma activităților, au fost ridicate 318 comprimate de ecstasy, cannabis, un cântar electronic și un grinder.

  Începând cu anul trecut, în județul Timiș, ar fi acționat o grupare infracțională ce ar fi fost implicată în traficul intern de droguri de risc și mare risc, respectiv cannabis, cocaină, ecstasy pe care le-ar fi comercializat inclusiv în cluburile din zona complexului studențesc din Timișoara.

  Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, au fost conduse la audieri, iar față de 3 dintre acestea, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore.

  Ulterior, au fost prezentate instanței, care a dispus măsura arestării pentru 2 dintre acestea și pentru o persoană, măsura controlului judiciar.

  Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.