Descinderi ale mascaților la patru domicilii din Timișoara! O grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc, destructurată

  de Special Arad | 9 martie 2020, 5:03 PM | Regional

  0

  Comunicat. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, au acționat pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc și mare risc și au efectuat, la data de 5 martie a.c., 4 percheziții domiciliare.

  În urma activităților, au fost ridicate 318 comprimate de ecstasy, cannabis, un cântar electronic și un grinder.

  Începând cu anul trecut, în județul Timiș, ar fi acționat o grupare infracțională ce ar fi fost implicată în traficul intern de droguri de risc și mare risc, respectiv cannabis, cocaină, ecstasy pe care le-ar fi comercializat inclusiv în cluburile din zona complexului studențesc din Timișoara.

  Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, au fost conduse la audieri, iar față de 3 dintre acestea, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore.

  Ulterior, au fost prezentate instanței, care a dispus măsura arestării pentru 2 dintre acestea și pentru o persoană, măsura controlului judiciar.

  Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.