ExclusivDescindere în Arad, pe strada Pădurii: un polițist de frontieră beat „ca la carte” a fost „recoltat” de frații săi de la Circulație după ce a provocat un accident!

  de Andreea Daniela B. | 3 octombrie 2020, 10:49 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  O tamponare care s-a produs ieri pe strada Pădurii putea fi considerată  „nevinovată” și chiar banală dacă în speță nu era implicat un om -carevasăzică- al legii, polițist de frontieră, mai precis un polițist de frontieră beat pulbere… și mai precis: un polițist de frontieră beat pulbere care, aflat la volanul mașinii sale nu a mai avut la un moment dat reflexul și vederea normală încât să oprească la timp autoturismul. Așa încât a intrat în mașina din fața lui, iar în momentul în care s-a dat jos… să vezi și să nu crezi: linia de demarcație de pe șosea era mai strâmbă pentru el decât linia de mijloc, făcută cu var, a noului stadion al UTA-ei! Spre norocul celor implicați, inclusiv a inconștientului ăsta de polițist, tamponarea a fost fără urmări medicale tragice. Doar de natură… legală. Și e de natură legală fiindcă martorii, simțind aburii lui Bachus cum se „preling” dinspre respirația polițistului de frontieră, au sunat la Poliția Rutieră ca să-i cheme pe „băieți” la fața locului.

  Așadar, polițistul de frontieră care poartă, din câte știm, numele unui cunoscut fotbalist arădean, este din Curtici și probabil că în lungul drum spre casă a făcut o haltă în compania unor prieteni din Arad, fiindcă nu credem că a băut singur una „mică”… de fapt, mai multe „mici”.  Și spunem asta pentru că pietonul (începând de ieri) a fost testat de polițiști și putem spune că aparatul indica o cifră care ne duce cu gândul la faptul că domnul polițist de frontieră probabil că și-a bătut propriul record (dar nu băgăm mâna în foc pentru asta!). Acesta a suflat cu putere în aparatul alcooltest și a reușit să atingă „scorul” de peste „1 la mie”, adică 1 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Ceea ce înseamnă o valoare „dublă” la spital, acolo unde i s-a recoltat sânge și… și nu mai știm nimic, că e tăcere frățească în zonă, crezând că nu se află. Dar în „orașul ăsta sat”, cum spun unii, aproape tot îi la vedere (și dacă nu e… o să fie), astfel că am aflat și noi.

  Aventura lui, a domnului polițist care acum trebuie să-și angajeze șofer pentru treburile casnice, nu s-a încheiat, desigur, doar cu un dosar de cercetare penală și cu permisul luat. De abia acum urmează socotelile mai grele: la serviciu și la Tribunal!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.