joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Deschiderea sezonului estival la Ștrandul Neptun, marcată de o mega petrecere: Summer Dance Party

  de Special Arad | 19 mai 2023, 8:20 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Comunicat. Vremea nefavorabilă din ultima perioadă ne-a forțat să amânăm deschiderea sezonului estival la Ştrandul Neptun. Astfel că sâmbătă, 20 mai 2023, începând cu orele 08:00 arădenii sunt aşteptați la prima sesiune de înot în cele 3 bazine pentru adulți cu apă tratată în conformitate cu standardele europene şi cele 2 bazine cu apă termală. Conform Hotărârii Consiliului Local Municipal 653 din 28.11.2022 prețul unui bilet întreg în zona bazinelor este de 30 lei/zi. Pentru elevi, studenți, pensionari şi persoane cu dizabilități costul este redus la 15 lei/zi, iar toți arădenii care vor veni dupa ora 16:00 în zona bazinelor vor beneficia de reducere, astfel că vor plăti doar 15 lei din costul biletului întreg.

  Deschiderea sezonului estival, marcată de o petrecere

  Mega petrecere pe Ştrandul Neptun: Summer Dance Party!
  A venit momentul ideal pentru o noapte incendiară în Arad! Pregătiți-vă de distracție!
  Primăria Municipiului Arad prin C.M.C.A dă startul festivalului Summer Dance Party care va începe sâmbătă, 20 mai, de la ora 16:00 pe Ştrandul Neptun.
  O petrecere mult aşteptată pusă în scenă de:
   Mike Kross,
  Alex Ungur,
  Cătălin Lăpuşcă,
  Lucian Bărbulescu
   DJ Sava.
  Accesul este GRATUIT tuturor arădenilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.