Deputații opoziției se iau de Dragnea după ce liderul PSD a convocat ședință extraordinară la care nici măcar el nu s-a prezentat (VIDEO)

  de Andrei Fuliaș | 10 ianuarie 2017, 1:01 PM | Politikos

  0

  Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a convocat ieri, de urgență, o ședință extraordinară, deși este vacanță parlamentară. Lucrurile sunt cu atât mai anoste cu cât ședința programată pe ora 17:00 a fost convocată cu mai puțin de o oră înainte.

  Cum era de așteptat, sala de ședință a fost aproape goală, nici măcar parlamentarii PSD și nici măcar Liviu Dragnea nu au fost prezenți.

  Unul dintre cei mai vehemenți deputați la adresa lui Dragnea în această chestiune a fost fostul jurnalist Robert Turcescu, actual parlamentar PMP, care l-a apostrofat pe liderul PSD chiar pe holurile Parlamentului, de față cu toată presa.

  “Ne spuneţi şi nouă…Vă salut! Robert Turcescu sunt!”, a început Turcescu, întrerupt de Liviu Dragnea cu replica “Dar ce e aici, spectacol domnu Turcescu?”.

  „Nu, vreau să vă întreb un singur lucru. Aţi convocat o şedinţă extraordinară a Camerei astăzi, la ora 17.00 eram în piaţă. După cum vedeţi, am sărit, am auzit la radio, cu o jumătate de oră înainte de convocarea şedinţei. De ce nu aţi fost dumneavoastră la şedinţa de la ora 17.00, eu am venit, am ajuns la ora 17.03. Dumneavoastră de ce nu aţi ajuns?”, l-a întrebat Robert Turcescu pe Liviu Dragnea, care i-a răspuns sec: “Pentru că am făcut alte lucuri în birou”.

  “Sunteţi preşedintele Camerei, dacă ne-aţi chemat pe noi, cu 45 de minute aţi convocat înainte, de erau 35 de speriaţi în sală, dumneavoastră de ce nu aţi venit la şedinţă, domnule Dragnea”, a încheiat Robert Turcescu, nu înainte de a mai spune: “Sunteţi deputat şi preşedintele Camerei. Ar trebui să vă fie ruşine!”

  Deputatul arădean Glad Varga dezamăgit de cum se iau deciziile

  Printre parlamentarii care se declară nemulțumiți de modul în care funcționează lucrurile în Camera Deputaților se numără și liberalul arădean Glad Varga. Acesta spune că nu sunt normale astfel de practici, fiindcă nu ai cum să ajungi de la Arad la București în 40 de minute și că nu așa ar trebui să funcționeze un Parlament democratic.

  Mai nou observ că unele convocări ale deputaților se fac de la o oră la alta. Lăsând la o parte faptul că este vacanță parlamentară, că sunt parlamentar de Arad, ceea ce înseamnă o distanță de peste 500 km față de Bucureşti. Dacă eram în Capitală ar fi trebuit să ajung în Parlament în condițiile meteo de acum in 40 minute. Cam asa arată sesiunea extraodinară! Am absentat motivat, nici măcar nu am fost convocat! În țara lui Dragnea deciziile le iau o mână de oameni de la un minut la altul. Asta da democrație!”, a scris Glad Varga pe pagina sa de Facebook.

  postare-glad-parlament

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.