Depistat în trafic cu tractorul neînmatriculat şi fără permis de conducere

  de Special Arad | 5 august 2014, 3:26 PM | Târnova | Urmăriți

  0

  În cursul zilei de ieri, poliţiştii Postului de Poliţie Târnova au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, care a săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

  Bărbatul a fost depistat în trafic pe DJ 792/D, în localitatea Arăneag, în timp ce a condus un tractor neînmatriculat şi neînregistrat, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.